• Ηλεκτρομηχανολογικές Υπηρεσίες
  Ηλεκτρομηχανολογικές Υπηρεσίες

  Εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και ολοκλήρωση αντίστοιχων έργων υποδομής που θα δώσουν μορφή στις ιδέες και τις επιθυμίες σας.

 • Διαδίκτυο και Κινητά!
  Διαδίκτυο και Κινητά!

  Η κατασκευή σύγχρονων web sites και mobile applications με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών μπορούν να αποτελέσουν τα απόλυτα εργαλεία για την προβολή και διαφήμιση των υπηρεσιών σας.

 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

  Παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών. Σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων, υποβολή και διαχείριση επενδυτικών προτάσεων σε προγράμματα ΕΣΠΑ & τον Αναπτυξιακό Νόμο.

 • Διαφήμιση και Προώθηση
  Διαφήμιση και Προώθηση

  Υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών κοινωνικών δικτύων σχεδιάζονται και υλοποιούνται ανάλογα με την δραστηριότητά σας.

Ποιοι Είμαστε

Οι ικανότητες του προσωπικού της εταιρείας είναι κατάλληλες ώστε να γίνεται πραγματικότητα η υλοποίηση απαιτητικών έργων, από ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και συστήματα διαχείρισης ξενοδοχείων έως σύγχρονα websites και mobile εφαρμογές.

Γιατί Εμάς

Η στρατηγική της εταιρείας είναι απόλυτα συνυφασμένη με την εμπειρία των συνεργατών της και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών τους, σε προσιτές τιμές.

26950-24566

Χαρακτηριστικά

Χάρη στην συνεχή χρήση των τελευταίων τεχνολογιών, η iΖΑΝΤΕ είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες στους συνεργάτες της, ώστε να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο οικονομικό περιβάλλον που δραστηριοποιούνται.

logo izante

Τεμπονέρα 42
Ζάκυνθος 29100

Τηλ: +30 26950 24566
Fax: +30 26950 24567

e-mail: info@izante.gr